Propers Actes

Ilustració d'un ordinador navegant per la nova web de l'escola Sert.

L’Escola Sert estrena nou web

Ja pots accedir al nou web de l'Escola Sert www.escolasert.com, el nou espai virtual de la nostra escola de pràctica professional Josep Lluís Sert en el qual trobaràs tota l'oferta formativa en un entorn intuïtiu i fàcilment navegable des de qualsevol dispositiu.

El web està pensat perquè hi trobeu la informació detallada dels cursos, màsters i postgraus de forma fàcil, amb l’opció de filtrar-los per temàtica i ubicació i amb recomanacions sobre altres formacions d’interès. El procés d’inscripció també és més senzill, així com la consulta del professorat i del programa del curs.

L'equip docent, un dels valors clau de l'escola
L'Escola Sert destaca per tenir un quadre docent format per professionals amb importants trajectòries professionals. Per això, el nou portal incorpora un espai en què es posa en valor aquesta qualitat i rellevància i s'ofereix informació sobre el seu currículum. A més a més, també es poden consultar els projectes dels estudiants dels màsters i postgraus que es fan a l’escola.

Un web dirigit també a les empreses
Cada any, l'escola organitza desenes de jornades tècniques de la mà d'empreses especialitzades en arquitectura. El nou web també reserva un espai per a elles, perquè hi trobin tota la informació per organitzar aquestes jornades formatives per als arquitectes, però també puguin obtenir més informació sobre la formació in-house. D’aquesta manera, l’Escola Sert aposta pel triangle empresa-estudiant-escola i n'afavoreix el coneixement i la relació. 

A més a més, la informació d’actualitat amb notícies de l’Escola Sert, articles sobre temàtiques d’interès i una agenda d'activitats completen el nou espai virtual de l’Escola Sert.

Una nova imatge
El llançament del nou web ve acompanyat de la renovació de la imatge de l'Escola Sert. El nou logo pretén apropar-se a nous públics.


25/06/2019
Tornar