Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Pere Caselles

Exposició Pere Caselles Arquitecte

Imatge: 
Exposició Pere Caselles. Comissari Anton M. Pàmies

Del 8 de novembre al 19 de gener, es pot visitar a la Sala Quatre del Museu de Reus a la plaça Llibertat l'exposició “Pere Caselles, arquitecte”, comissariada pel també arquitecte reusenc Anton M. Pàmies Martorell, dissenyada per Zona de Comunicació i coordinada pel Museu de Reus.

Pere Caselles i Tarrats (1864-1936) va exercir com a arquitecte municipal de la seva ciutat natal entre 1891 i 1930, un llarg període que li va permetre influir directament en el curs de la política urbanística local en un moment en què la puixança econòmica de Reus es va traduir en la construcció d’un gran nombre d’edificis tant privats com públics. Es tracta d’un gran nombre d’edificacions (habitatges, escoles, espais industrials, equipaments municipals...) que seguien les darreres tendències que marcaven els corrents modernista i noucentista i moltes de les quals tenen l’empremta de l’arquitecte reusenc.

L’exposició consta de diferents apartats, en què es descriuen la biografia del personatge, la tasca dels industrials i col·laboradors, les obres públiques, els equipaments de promoció privada, els edificis fabrils, els masos d’estiueig i les obres i projectes a fora de Reus.

Una inicitiva que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona i ha estat possible gràcies a la col·laboració dels familiars de Pere Caselles i de moltes altres persones, entitats i institucions públiques i privades.

L'exposició forma part de la programació d'acitivitats amb motiu de l'Any Arquitecte Caselles.
 
Versió per a imprimirPDF version