Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

EL COAC COL·LABORA AMB LA FIRA DE L'ENERGIA I LA CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE

Imatge: 
© Fecs
La Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d'Arquitectes col·labora amb la Fira de l'Energia i la Construcció Sostenible (FECS), que es celebra al Recinte firal El Sucre de Vic els dies 15, 16 i 17 de febrer de 2023.
La fira FECS arriba a la tercera edició consolidant-se com el punt de referència per conèixer les darreres novetats de les empreses i els projectes que hi ha en el sector de la bioconstrucció i les energies renovables.
L'objectiu principal de la fira és promocionar l’ús d’energies renovables, així com la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles. En aquesta línia, aquesta edició es posa l'accent a les comunitats energètiques i a la rehabilitació sostenible, ja que la manera com construïm va lligada als requeriments energètics de les edificacions i, per tant, al disseny de les instal·lacions de producció d'energia sostenible per ser el màxim d'eficients i respectuosos amb el medi ambient. 
A banda de l’espai expositiu, comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències, projeccions audiovisuals, demostracions i concursos. Entre aquestes activitats, destaquem la jornada del dijous 15 de febrer a les 10h a l’edifici El Sucre de Vic, sobre Projectes d'arquitectura generativa emmarcada al cicle: La Intel·ligència artificial a l’arquitectura, noves eines per a noves mirades de futur. L’altra jornada a destacar és la prevista pel dia 17 de febrer a les 11h al Recinte Firal El Sucre, sota el títol La descarbonització i la gestió energètica dels edificis.
Versió per a imprimirPDF version