Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

FESTA PATRONAL DELS I LES ARQUITECTES DE LA DEMARCACIÓ DE LES COMARQUES CENTRALS

Imatge: 
© Món Sant Benet
El divendres 11 de novembre al vespre se celebrarà la Festa Patronal dels i les Arquitectes de la Demarcació de les Comarques Centrals a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. En el transcurs de l’acte s’homenatjarà al conjunt d'arquitectes que van fundar la Demarcació, a qui compleixen 25 anys de la seva col·legiació, i es donarà la benvinguda a les noves persones col·legiades. 

Món Sant Benet, indret escollit per a la Festa, és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat, inaugurat el novembre del 2007 i impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera. Un conjunt únic on hi ha un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable. 

L'acte començarà a les 18.30 h amb dues visites guiades —una d'elles, conduïda pel Sr. Josep M. Esquius, arquitecte autor del projecte de restauració i rehabilitació del Monestir— on es podran veure les parts més emblemàtiques del patrimoni medieval i modernista de Món Sant Benet. Més tard, a partir de les 20.30 h, s’oferirà un sopar a totes les persones assistents. 

Cal inscriure's en la visita escollida (ambdues amb aforament limitat) i en el sopar abans del 4 de novembre

- Inscripció per a la visita guiada
- Inscripció per a la visita guiada conduïda pel Sr. Josep M. Esquius
- Inscripció per a la festa i el sopar

El preu per a col·legiats és de 20€ i per als no col·legiats de 30€.

 

Versió per a imprimirPDF version