Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Fins al 30 de juliol, descomptes especials en els màsters i postgraus de l'Escola Sert

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Després d’agafar forces amb les vacances d’estiu, la tardor és un bon moment per iniciar una formació que ens ajudi a progressar en la nostra carrera professional.

Fins al 30 de juliol, l'Escola Sert llança una nova promoció early bird amb descomptes addicionals del 15% en la matrícula dels màsters i postgraus, així com en el curs de Direcció de d’Empreses d’Arquitectura. Aquesta promoció és complementària a la resta de bonificacions col·legials que es puguin aplicar.

Descobreix els programes inclosos en la promoció:

 • Màster Promotor i Gestió d'Empresa Immobiliària: coneixeràs com crear una empresa de promoció immobiliària innovadora. També adquiriràs les competències per analitzar i gestionar projectes i operacions immobiliàries. 

  Postgrau en Preparació d'oposicions per a arquitectes: adreçat a tècnics i arquitectes que estiguin pensant a especialitzar-se en la pràctica del treball en l'Administració pública.

  Postgrau en Rehabilitació d'edificis: el postgrau més complet per poder gestionar i controlar un projecte integral de rehabilitació. Es tracta d’un dels programes més veterans de la nostra oferta, que arriba ara a la seva 18a edició.

  Postgrau en BIM Management: una bona manera d’especialitzar-se en el nou paradigma de la redacció dels projectes d’arquitectura dels darrers anys basat en construccions virtuals. 

  Postgrau d'Anàlisi i Gestió de Projectes Immobiliaris: un programa sobre les competències que defineixen el perfil d'Analista de Projectes i Operacions Immobiliàries.

  Postgrau en Sistemes Constructius: aquí coneixeràs fins a quin punt l’expressió arquitectònica depèn de la seva concepció constructiva. Un programa que parla del fet constructiu com a generador de significat arquitectònic.

  Postgrau en Arquitectura Sostenible: aquest programa se centra en com els professionals del sector donen resposta als reptes que planteja la sostenibilitat en la construcció i gestió d’edificis.

  Postgrau en Neuroarquitectura: si treballes en disseny d'interiors i arquitectura, i vols  endinsar-te en el fascinant món de la intersecció entre ment i espai físic, aquesta és la teva formació.

  Postgrau en Arquitectura Saludable i Bioconstrucció: coneixeràs la incidència de l'elecció dels materials, els sistemes constructius i les instal·lacions sobre la salut de les persones i la qualitat de l’interior de les edificacions. 

  Postgrau en Gestió Immobiliària: amb aquest programa tindràs les competències necessàries per desenvolupar el perfil de Director-Promotor d'Empreses Immobiliàries. 

  Curs Direcció d’Empreses d’Arquitectura: coneix com professionalitzar el teu estudi, evolucionant de ser taller a ser empresa d'arquitectura i com gestionar-la  de manera més sostenible. 
27/06/2024
Tornar