Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Les intal·lacions de l'Escola Sert a Barcelona

El COAC col·labora amb Naturgy en la formació de docents d'FP en edificació i rehabilitació sostenible

Imatge: 
© COAC
L'Escola Sert del COAC impartirà un curs sobre edificació i rehabilitació sostenible per a docents de Formació Professional en el marc d'un programa formatiu online que impulsa la Fundació Naturgy.

Es tracta d'una formació molt pràctica, en la qual es donaran a conèixer els principals criteris de sostenibilitat que cal tenir en compte en els àmbits de l'edificació i la rehabilitació. Es tractaran qüestions com l'ús eficient de recursos naturals, l'economia circular i les fórmules perquè els edificis compleixin les 5s: sostenibles, smart, segurs, saludables i socials. D'aquesta manera, els docents podran actualitzar els seus coneixements de cara a la impartició de classes. El curs es realitzarà entre l'1 i el 8 de juliol.

L'Escola Sert, referència en la formació en el camp de la rehabilitació
Fa anys que l'Escola Sert ofereix formació actualitzada i orientada a les necessitats del món de la rehabilitació i l'edificació sostenible. En són exemples les 13 edicions del Postgrau en Rehabilitació o els nombrosos cursos i jornades sobre la qüestió. D'aquesta manera, l'Escola Sert treballa per a l'impuls de la Renovació Urbana, compromís del COAC des de fa anys.
 

Formació a mida de la mà de la Fundació Naturgy
El curs de l'Escola Sert és el primer d'un dels programes formatius online que la Fundació Naturgy ofereix a docents i escoles, dins del programa Efigy Education. Exclusivament adreçat a docents de Formació Professional i a formadors de cursos d'ocupació, està pensat per adequar els continguts per tal que els seus alumnes surtin més ben preparats per accedir al mercat laboral i responguin millor a les necessitats reals de les empreses i la societat. 
 

25/06/2020
Tornar