Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Aquarela de muralla

Nova formació sobre accessibilitat a l'Escola Sert

Imatge: 
© Erasmus Intensive Programme LOCUS, Girona 2008
Amb l'objectiu d'impulsar l’accessibilitat com a eina de disseny, l'Escola Sert, junt amb l'AMB, organitzen 2 cursos complementaris: “L'accessibilitat com a eina de disseny en l'edificació” i “L'accessibilitat com a eina de disseny a l'espai públic”, amb continguts centrats en aportar solucions creatives als reptes de l’entorn habitable.

Es tracta d'una formació on line adreçada a arquitectes, estudiants d'arquitectura i tècnics municipals que tracten saquests temes en el seu dia a dia.  Els cursos, sota la direcció de la doctora arquitecta Marta Bordas, s'impartiran a partir del 22 d'abril, el primer, i el 20 de maig, el segon. 

A través dels continguts que s’hi impartiran i de la dinàmica de les sessions, que seran curtes i àgils i comptaran amb la interacció dels alumnes, els cursos introduiran conceptes bàsics d’arquitectura sensorial i accessibilitat cognitiva, es farà esment dels requisits de les normatives i es potenciarà la creativitat en la resolució de conflictes d’accessibilitat, entre d’altres.

Exemples concrets i experiències vitals
La formació comptarà amb la participació de diversos experts en la temàtica, com arquitectes que són autors d’intervencions exemplars o experts en la supressió de barreres físiques, sensorials i cognitives. Així, durant els cursos es parlarà de la remodelació i ampliació de l’Hospital Sant Joan de Deú, amb Rosa Clotet; la remodelació del passeig de Sant Joan, amb Lola Domènech; els entorns del Mercat del Born, amb Toni Riba; el nou accés a Gironella, amb Carles Enrich; o el Parc de l’Aigua de l’Expo de Zaragoza i el Jardí de l’Horta Termal, amb Elena Albareda; entre d’altres projectes.

A les sessions també hi participaran persones amb diversitat funcional, que explicaran de primera mà les seves experiències en l’àmbit de l’espai públic i les edificacions.

Sessió informativa
El proper dijous 15 d'abril, de 10 a 11 h, es durà a terme una sessió informativa per explicar la dinàmica dels cursos, contingut i resolució de dubtes. Us hi podeu inscriure en aquest enllaç

Més informació  dels cursos
L'accessibilitat com a eina de disseny en l'edificació
 
Del 22 d'abril al 13 de maig

L'accessibilitat com a eina de disseny a l'espai públic
Del 20 de maig al 10 de juny
13/04/2021
Tornar