El cartell de la 10a Fira Interihotel

El COAC participa a la fira Interihotel amb ponències sobre noves tendències en arquitectura i hotels

Imatge: 
© Interihotel

Diversos Grups de Treball del COAC i docents de l’Escola Sert participen entre el 15 i el 26 de febrer a la desena edició de la fira Interihotel per debatre sobre noves tendències arquitectòniques com la rellevància de la salut en el disseny o la transformació d’espais com els hotels arran de la crisi de la COVID-19.

La primera de les dues taules rodones en les quals intervindrà el COAC tindrà lloc el mateix dia 15. Sota el títol ‘Transversalitat sectorial: l’hotel com a tipologia arquitectònica de futur’, sis arquitectes parlaran de la necessària transformació dels espais hotelers des de la hibridació d’altres sectors com el coworking, el coliving, el retail i altres serveis 24 h. Hi participaran Sònia Hernández-Montaño, Gisela Steiger, Felip Neri i Miquel Àngel Julià, professors de l’Escola Sert i membres de diversos grups de treball del COAC.

El divendres 19 es presentarà l’estudi ‘Projecte Hotel-Salut’ que van desenvolupar conjuntament els alumnes i docents dels postgraus ‘Projectar l’Hotel del segle XXI’ i ‘Facility Management’ amb el suport dels grups de treball de Facility Management, Retail i Arquitectura i Salut del COAC. En aquest cas, hi participaran Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC; Anna Prats, coordinadora dels Grups de Treball; Daniel Isern, director del postgrau ‘Disseny de l’Hotel 3.0’ de l’Escola Sert i Miquel Àngel Julià, docent de l’Escola Sert. També intervindran representants del Gremi d’Hotels de Barcelona i de l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza.

Fira de referència
La fira Interihotel és un dels esdeveniments anuals més important per als professionals del sector del contract. En aquesta desena edició hi participen més de 100 professionals d’arreu del món vinculats a l’arquitectura, l’interiorisme, la inversió, els hotels i les marques de producte. Compta amb showrooms immersius, un espai de networking, així com conferències i debats.

Més informació

15/02/2021
Tornar