Micheel Wassouf

Micheel Wassouf parla de l'estàndard Passivhaus al COAC en el marc de la jornada tècnica Batlleiroig 2020

Imatge: 
© Micheel Wassouf
Enguany l'estudi Batlle i Roig Arquitectura celebra la seva trobada anual a la seu del COAC. En el marc d'aquesta trobada oferirà, en una sessió oberta a tots els col·legiats, la conferència "L'estàndard Passivhaus. Un model per a l'edifici d'energia quasi nul·la", a càrrec de l'arquitecte Micheel Wassouf.

En aquesta jornada, que porta per lema "Fusionant Ciutat i Natura", s’assentaran les bases del seu compromís amb el medi ambient i amb la recerca contínua de solucions per resoldre l'emergència climàtica del planeta.

En la conferència de cloenda, Wassouf parlarà de l'estàndard Passivhaus com a eina real per reduir l'impacte mediambiental dels nostres edificis.

Presentarà l'acte Assumpció Puig, degana del COAC.

Micheel Wassouf, autor del llibre "De la casa passiva a l'estàndard Passivhaus: l'arquitectura passiva en climes càlids", és certificador acreditat Passivhaus, membre del comitè científic del Passivhaus Institut i CEO d'Energiehaus Arquitectos, entitat pionera en el disseny i la certificació d'edificis de molt baix consum energètic, líders en l'aplicació de l'estàndard Passivhaus a climes càlids i primera entitat espanyola homlogada per certificar-ho.

Recupereu el vídeo de la jornada:

Versió per a imprimirPDF version