Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Instal·lacions i eficiència energètica a l’edificació

Obertes les inscripcions per al curs "Instal·lacions i eficiència energètica a l’edificació"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 9 de març comença el curs de l'Escola Sert "Instal·lacions i eficiència energètica a l’edificació", adreçat a arquitectes i altres professionals del sector interessats en dissenyar i construir edificis més sostenibles i eficients energèticament.

El consum energètic en edificis residencials, comercials i del terciari incideix especialment en el balanç d’emissions de CO2 que s’emeten a l'atmosfera. El Consell Europeu s'ha fixat l’any 2050 com a horitzó per assolir que la Unió Europea esdevingui la primera economia descarbonitzada del món. En aquesta línia, un bon disseny dels edificis i de les instal·lacions contribueixen a assolir aquest objectiu i a construir una societat més sostenible i menys depenent d’energies d’origen fòssil.

L'objectiu del curs, que correspon al mòdul 3 del Postgrau en Instal·lacions i Arquitectura, és obtenir una visió general sobre instal·lacions, sistemes i equips eficients energèticament, i aprendre estratègies i criteris generals per prescriure i implementar aquests sistemes.

Dirigit per l'arquitecte Joan Carles Reviejo, el curs tindrà lloc del 9 de març al 4 de maig, en format híbrid, els dimecres de 9.30 a 13.30 h.

Més informació i inscripcions
3/03/2022
Tornar