Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Aula formativa de l'Escola Sert

Nous cursos de l'Escola Sert per a aquesta tardor!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'Escola Sert arrenca el curs amb nous cursos de formació, en els quals l'estalvi i l'eficiència energètics són els grans protagonistes. 

La tornada de vacances és un bon moment per actualitzar els teus coneixements i, d'aquesta manera, ampliar els horitzons laborals. Aprofita l'oportunitat per aprofundir en les teves àrees d'interès o bé aproximar-te a temàtiques noves.

A més de diversos cursos relacionats amb l'eficiència energètica, durant el mes d'octubre pots formar-te per treballar com a arquitecte municipal, així com en disseny acústic o en amidaments i pressupostos.

Curs pràctic CTE. Requisits d'estalvi energètic
4 a 25 d'octubre. En línia

Com es pot complir amb el requisit d’estalvi d’energia primària dels fons Next Generation? Quins són els edificis de consum d’energia gairebé zero? En aquest curs sobre el DB-HE del Codi Tècnic, respondrem aquests dubtes mitjançant casos pràctics.
Més informació i inscripions

Curs per a arquitectes municipals de petits municipis - Part 1
4 d'octubre a 22 de novembre. En línia

Aprofundeix en les matèries pròpies de l'Administració local relacionades amb el desenvolupament de la funció de l’arquitecte municipal. La formació, organitzada conjuntament amb l'AASAP, està enfocada als arquitectes que presten els seus serveis en municipis petits o mitjans.
Més informació i inscripcions

Disseny acústic d’habitatges plurifamiliars. Aplicació del CTE DB-HR
9 a 23 d'octubre. Presencial i en línia

L'objectiu del curs és conèixer el Document Bàsic de Protecció contra el soroll, per tal de realitzar un bon projecte acústic a nivell de disseny i un òptim seguiment de l'obra. Coneix els objectius numèrics, els diferents paràmetres, el procés de justificació (opció simplificada) i les problemàtiques de l'execució de l'obra. 
Més informació i inscripcions

Curs d'amidaments i pressupostos (Presto)
17 d'octubre a 2 de novembre. Presencial

Es presentaran les pautes i criteris per a la redacció de l'estat d'amidaments i pressupost del projecte d'execució d'una obra (en l'àmbit públic i privat) i coneixerem el funcionament del programa Presto per a la redacció d’aquests documents.
Més informació i inscripcions

Iniciació al programa CE3X en edificis existents d'habitatges i terciaris 
23 a 25 d'octubre. En línia

CE3X és el programa més utilitzat per certificar edificis existents degut a la seva facilitat d'utilització. És, però, molt important entendre com funciona aquesta eina per tal d'introduir correctament totes les dades que es demanen i saber interpretar qualsevol edifici per poder definir-lo de manera correcta.
Més informació i inscripcions

L'eina de certificació energètica d’edificis HULC
24 d'octubre a 28 de novembre. Presencial i en línia

L'objectiu del curs és conèixer les dades que es mostren al certificat energètic i en la verificació dels Documents Bàsics d’estalvi d’energia del Codi Tècnic des d'un punt de vista pràctic i per mitjà de l'eina informàtica reconeguda HULC.
Més informació i inscripcions

Càlcul i disseny d’instal·lacions solars fotovoltaiques per a autoconsum
30 d'octure a 20 de novembre. Presencial i en línia

La demanda d'instal·lacions solars fotovoltaiques creix de manera exponencial. Aprèn a utilitzar diferents eines de càlcul i simuladors 3D per dissenyar qualsevol instal·lació fotovoltaica per a autoconsum en edificis d'habitatges.
Més informació i inscripcions
31/07/2023
Tornar