Nou curs online de l'Escola Sert: CTE

CURS | Codi Tècnic de l’Edificació 2019: estalvi energètic i protecció en front el radó

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Les modificacions del document bàsic d’estalvi d’energia del Codi tècnic de la edificació impliquen canvis importants en obra nova i rehabilitació. Per entendre'ls i analitzar-los, l'Escola Sert posa en marxa un curs online de poca durada: Modificació del CTE 2019. 
 

El curs, dirigit per Ainhoa Mata, cap d’unitat d’edificis de l’Institut Català d’Energia, consta de 4 sessions en les quals es tractaran temes com el DB HEO per a la limitació de consum d'energia, diversos apartats HE (control de demanda, enllumenat, contribució renovable...). També s'estudiaran casos pràctics sobre edificis de diferents usos utilitzant les eines de certificació energètica HULC i CE3X i el DB HS 6 Protecció en front a l’exposició al radó.  

L'alumne disposarà d’eines per verificar el compliment del document bàsic d’estalvi d’energia del codi tècnic de l’edificació, en diferent usos d’edificis, un cop finalitzat el curs. 

 100% online
Els alumnes podran accedir al contingut de la formació de manera virtual mitjançant una plataforma d'e-learning des de la qual recuperar les sessions, i així recuperar-les i visualitzar-les a posteriori. A més a més, també es posen a l'abastdiversos recursos pedagògics com anotacions del curs, fòrums de debat i un espai de consulta. 

                       

Versió per a imprimirPDF version