Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Portatil apple a sobre d'una tauleta a un jardí

Escola d’Estiu 2021: 8 cursos intensius per formar-te des de casa

Imatge: 
© Pexels
Torna l’Escola d’Estiu de l'Escola Sert i enguany ho fa amb una selecció de 8 cursos intensius. Si feu la matrícula abans del 31 de maig, tindreu un 15% de descompte, aplicable a col·legiats i no col·legiats. Consulteu la data límit de matriculació de cada curs. 

Les formacions són de curta durada, d'entre 12 i 21 hores, i aborden temàtiques diverses d’actualitat i noves tendències pensades per formar l’alumnat des d'una vessant pràctica.  S’ofereixen cursos de com aplicar el verd en els edificis i l’espai urbà considerant la sostenibilitat i la salut, d’estratègia amb Photoshop a partir de models 3D, de disseny d’interiors per millorar el benestar de les persones, de fotografia arquitectònica i urbana, d’arquitectura efímera, d’arquitectura modular aplicada a l’habitatge amb criteris de qualitat i eficiència, i fins i tot d’escriptura per connectar amb els clients a través dels textos dels teus projectes.

En aquesta nova edició 2021 i com ja es va fer en l’any anterior, la formació s’impartirà en format online per tal de facilitar l’aprenentatge de l’alumnat i que aquest pugui seguir la formació des de qualsevol lloc sense haver-se de desplaçar. 

Vols ser delegat de curs? Apunta't aquí i gaudeix d'una beca del 100% sobre l’import de la matrícula del curs i altres avantatges! 

Més informació i cursos disponibles: 

· Acupuntura Verda – El verd en els edificis i l’espai urbà (Online | Inici: 20 de maig) 
· Photoshop per a arquitectes (Online | Inici: 31 de maig) 
· Disseny interior saludable (Online | Inici: 1 de juny) 
· Fotografia d'arquitectura (Online | Inici: 2 de juny) 
· Arquitectura efímera. Altres arquitectures: inflables, utòpiques, d’emergència, reciclatge. Digital i de la comunicació (Online | Inici: 2 de juny) 
· Escriure l’arquitectura: el que les imatges no diuen (Online | Inici: 2 de juny) 
· Mirades urbanes (Online | Inici: 7 de juny 
· Arquitectures modulars aplicades a l'habitatge (Online + Presencial | Inici: 14 de juny) 


 
30/04/2021
Tornar