Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Escola Sert

L’Escola Sert ofereix fins al 31 de gener un descompte especial en la matrícula de màsters i postgraus

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El canvi d'any és un bon moment per començar nous projectes. Formar-se i tenir nous horitzons professionals és una bona manera d’encarar el període postvacances. A l’Escola Sert volem ajudar-te a assolir aquests objectius i t’oferim un descompte del 10% en la nostra oferta de màsters i postgraus si et matricules abans del 31 de gener de 2022. Aquest descompte se suma a la bonificació que reben els arquitectes col·legiats.

Trobaràs una oferta amb noves propostes i programes ja consolidats, tots ells relacionats amb les tendències principals en el món de l’arquitectura. Tens el Postgrau en Facility Management que començarà la novena edició a mitjans de gener. També hi ha d'altres programes amb una àmplia trajectòria, com el de Disseny d'Hotels 3.0 o el d’Arquitectura i Salut. 

Aquí tens la llista detallada de tots els programes que es beneficien del descompte: 

Postgrau en Facility Manegement: un programa en què potenciaràs les capacitats per gestionar i planificar els serveis generals d’edificis i espais construïts.

Postgrau en Sostenibilitat i Arquitectura: afronta com a arquitecte els reptes que presenta la sostenibilitat per al sector. Sabràs donar-hi resposta amb temps, recursos i pràctiques de l’exercici professional.

Postgrau en Arquitectura i Salut: un programa per avaluar la incidència de la tria dels materials, els sistemes constructius i les instal·lacions sobre la salut de les persones i la qualitat de l’ambient interior de les edificacions.

Postgrau en Disseny de l’Hotel 3.0: els hotels s’han d’adaptar a la nova realitat, i aquest programa et prepara per als nous escenaris. Aprofundiràs en el disseny d’aquests equipaments. 

Postgrau en Promoció i Direcció d’Empreses Immobiliàries Innovadores: si vols formar-te com a director i promotor d’empreses immobiliàries, aquest és el teu programa. Aconseguiràs les competències necessàries en aquest camp. 

Postgrau en Project Manager: amplia les teves perspectives laborals formant-te en un perfil professional molt sol·licitat per les empreses i amb unes competències fonamentals dins del món de l’arquitectura. 

Si tens alguna consulta sobre aquests descomptes en la matrícula o sobre algun programa en concret, pots contactar amb l'Escola Sert a través d’aquest enllaç

8/11/2021
Tornar