Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada d'Accessibilitat Universal al Vallès

La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza, el pròxim dijous 4 d'octubre, una jornada tècnica sobre "Accessibilitat universal" a càrrec de Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC i professora a l’ETSAB, Càtedra UNESCO de Sostenibilitat a la UPC i Càtedra d’Accessibilitat a la UPC.

L'objectiu d'aquesta jornada és incorporar l'accessibilitat en el projecte creatiu i poder comprendre el perquè de cadascuna de les mesures de l'accessibilitat des del punt de vista de les persones amb diversitat funcional, la qual cosa ens farà ser més creatius i eficients.

Programa

17.00 h
Dinàmica participativa per comprendre les necessitats bàsiques de l'accessibilitat, però sobretot posant un esforç en comprendre el perquè de cada mesura que permetrà anar molt més enllà del compliment de la normativa i poder ser més creatius.

18:00 h 
Exercici pràctic d'accessibilitat. L'objectiu serà evidenciar com s'afronta un projecte d'accessibilitat, posant en evidència que l'aproximació habitual a donar resposta no és la òptima.

18.20 h
Exemples reals que ens permetran veure solucions incorrectes i sobretot bons exemples d'arquitectura que segur que seran inspiradors pels futurs projectes

18:40 h
Presentació del projecte CASBA, Comerç Amic Sense Barreres – té com a objectiu principal la formació i sensibilització dels diferents actors al voltant de l’accessibilitat per: millorar l'aprenentatge de l’alumnat d’arquitectura envers l'accessibilitat, sensibilitzar els comerciants, millorar l’accessibilitat dels comerços,  promoure la participació de les persones amb diversitat funcional,  implicar tècnics municipals i sensibilitzar la població en general sobre la importància de garantir la ciutat inclusiva.

Si voleu assistir, escriviu un correu a valles@coac.cat
Versió per a imprimirPDF version