Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© AAEPFMC

Monogràfic: Solucions i sistemes de Sika per al manteniment d'edificis

L'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) ha organitzat, per al dilluns 11 de juny de 18 a 20 h, el Monogràfic "Solucions i sistemes de Sika per al manteniment d'edificis", a càrrec de Julia Gómez Díaz.

El patrimoni d'edificis a Espanya és molt gran, de manera que, com en qualsevol país ja desenvolupat i madur, la rehabilitació està adquirint més importància que l'obra nova. D'altra banda, cal tenir en compte la sostenibilitat en tots els aspectes de la vida, i en el camp de la construcció això és especialment cert. Per això, la finalitat d'aquesta jornada és exposar algunes de les principals solucions existents per a la rehabilitació de l'envolupant dels edificis, concretament de les façanes, tenint en compte els principals aspectes de la sostenibilitat (estalvi d'energia, baixa petjada de carboni, etc).

Es presentaran solucions de tractament de façanes (Reparació i Revestiments, SATE, Tractaments de segellat de fusteries, etc.) des del punt de vista de la funcionalitat i sostenibilitat mediambiental

La jornada s'adreça als tècnics involucrats en la rehabilitació de façanes tant des del punt de vista de projecte, com execució i control i direcció d'obra.

Torna a veure la jornada:

Versió per a imprimirPDF version