Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Gestor Integral de la Rehabilitació (GIR)

Nou curs asíncron: Gestor Integral de la Rehabilitació (GIR)

Imatge: 
© CSCAE
El COAC, a través del Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE), posa a disposició dels arquitectes col·legiats un nou curs per consolidar el seu paper com a gestors integrals de la rehabilitació. La formació, de caràcter asíncron, ja està disponible al Campus Virtual de l'Escola Sert.

Quins passos són necessaris per gestionar amb èxit un procés de rehabilitació? Quins aspectes socials, financers, jurídics i administratius cal tenir en compte? Aquest és el nucli del nou curs, que vol oferir una visió global dels processos de rehabilitació residencial i del marc d'ajuts propiciat pels fons europeus Next Generation.

El contingut del curs s'ha dividit en tres blocs: el context europeu i professional, la gestió de processos de rehabilitació i la gestió d'ajuts. La part més novedosa està en el segon bloc, on es plateja un pas a pas de la gestió de la rehabilitació en deu etapes. A més, s'aporten novetats i particularitats des de quatre visions complementàries: tècnica, juridicoadministrativa, social i financera. 

D'aquesta manera, els arquitectes disposaran de la visió de conjunt necessària per a assessorar i ajudar a Administracions Públiques, a comunitats de veïns, altres agents del sector i a la ciutania en general, per tal de gestionar un procés de rehabilitació amb garanties.

Amb l'objectiu de facilitar la formació dels arquitectes, el curs "Gestor Integral de la Rehabilitació (GIR)" és de caràcter asíncron, de forma que podrà realitzar-se en qualsevol moment en funció de la disponibilitat dels usuaris. Els col·legiats poden accedir-hi a través del Campus Virtual de l'Escola Sert, amb el seu usuari i contrasenya web habituals.
 

Els ajuts Next Generation a les Sessions Sert
A la plataforma virtual de l'Escola Sert estan també disponibles els vídeos de les dues Sessions Sert sobre els ajuts a la rehabilitació vinculats als fons Next Generation:

· Fons NG. Procediment de sol·licitud, aclariment d'errors freqüents i dubtes recurrents

· Fons NG. Tipus de subvenció, fiscalitat, finançament i gestió integral de la rehabilitació

 

3/07/2023
Tornar