Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
La seu de l'Escola Sert a Barcelona

Consulta tot el que pots estudiar a l'Escola Sert aquest curs!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

A principis del mes d’octubre arrenca el curs 2020-2021 a l’Escola Sert, amb un ampli ventall de cursos, màsters i postgraus i propostes gratuïtes. El nou programa formatiu engloba propostes de formació de continuació i actualització, formació d’especialització, així com formació bonificada per als col·legiats.

                           

Mig centenar de cursos
Entre l’octubre i el juny, l’Escola Sert oferirà prop de mig centenar de cursos vinculats als àmbits de l’edificació i la rehabilitació, el territori i l’urbanisme o la gestió i direcció i software i eines. Alguns són cursos que sumen ja diverses edicions i d’altres s’incorporen com a novetats per donar resposta a les necessitats del col·lectiu, com ara ‘Eines SIG per al planejament urbanístic’, ‘Cap al disseny de carrers més habitables’ o la formació orientada a l’arquitectura social ‘Cooperació ciutadana i resolució de conflictes en el territori’.

L’Escola Sert també ofereix 9 postgraus i 1 màsters, centrats en la rehabilitació, la salut, la innovació o la sostenibilitat plantejats d'acord amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030.

Aposta per la formació bonificada
Aquest curs també se celebraran les Sessions Sert, les jornades gratuïtes dirigides a col·legiats sobre temes innovadors i qüestions d’actualitat, que sumaran fins a 16 sessions arreu del territori i 9 en format online.

En l’àmbit de la formació bonificada, l’Escola Sert també impartirà diversos cursos per millorar competències professionals transversals en col·laboració amb Egara Formació.

9/09/2020
Tornar