Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

POSTGRAU | BIM MANAGEMENT - 2A EDICIÓ

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La metodologia BIM és el nou paradigma de la redacció dels projectes d’arquitectura dels darrers anys. Les paraules BIM, Revit, IFC comencen a ser paraules freqüents entre els requeriments de clients privats i d’administracions públiques.

Aquest postgrau en BIM Management té l’objectiu d’entendre i dominar aquesta metodologia, a través de l’eina Autodesk Revit i altres softwares diversos, passant pels fulls de càlcul, programes de renderització, programació visual, visors de models, aplicacions per a coordinar-se entre els diferents col·laboradors, fins als amidaments i el pressupost.

Arran de l’aparició d’una sèrie d’eines informàtiques, els projectes deixen d’explicar-se a base de simples dibuixos per passar a ser “construccions virtuals” dels nostres edificis. Aquestes construccions no contenen únicament la geometria dels objectes que componen el projecte, sinó que també en tindran la seva informació associada.

Aquestes construccions virtuals o “models” són bases de dades que haurem d’aprendre a gestionar de manera eficaç i eficient per millorar la qualitat documental dels projectes, on la mateixa eina de treball és capaç de proporcionar-nos una coordinació geomètrica i de dades que amb el cad tradicional requeia sobre el mateix projectista.

El domini d’aquesta metodologia de treball requereix l’ús de diferents programaris i de la mentalitat de l’aprenentatge continuat, on la col·laboració entre tots els agents passa a ser més necessària que mai per al correcte desenvolupament dels projectes.

Trobareu més informació sobre els objectius, la metodologia i les sortides professionals en el següent enllaç.

Encara sou a temps d'inscriure-us!
Versió per a imprimirPDF version