Sessió informativa postgrau BIM Management

Sessió informativa. Nou postgrau en BIM Management

Imatge: 
© Projecte: Roger Méndez (AMB). Imatge: Aïda Artiz

La propera tardor començarà el nou postgrau en BIM Management a l’Escola Sert, una formació que se centra en la redacció dels projectes amb la metodologia BIM, el nou paradigma de la redacció de projectes d’arquitectura en els darrers anys. Un programa, adreçat a arquitectes i professionals del món de la construcció, que s’estendrà des del 8 de novembre d’enguany fins al 20 de juny de 2022.

En el marc de la nova formació de postgrau, l’Escola Sert organitza una sessió informativa el proper dijous 17 de juny, a les 17 h, a càrrec de l’arquitecta Maria Duran, directora del programa. En aquesta jornada es presentarà el postgrau i s’obrirà un torn de precs i preguntes.

Maria Duran és arquitecta per l'ETSAB. La seva experiència en la metodologia BIM va començar al despatx d’arquitectura hospitalària Pinearq, on va treballar compaginant la implementació BIM de l’estudi juntament amb el desenvolupament de projectes i obres. Posteriorment, es va encarregar del BIM a l’estudi Batlle i Roig Arquitectura, on també va compaginar la direcció de projectes i el BIM Management. Actualment, treballa a l’oficina BIM de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. És docent en l’àmbit BIM des de l’any 2017.

La jornada és gratuïta, però cal la inscripció prèvia.

Més informació i inscripció

 

 

 

Versió per a imprimirPDF version