Persones votant amb targetes.

Sessió participativa: Presentació del curs d'Arquitectura Social

Imatge: 
Itziar González
El proper 21 de novembre l'Escola Sert organitza una activitat participativa i de cooperació entre tots els assistents, que servirà per presentar la pràctica que es durà a terme durant el nou curs d'Arquitectura Social, que codissenyarem al llarg de la sessió.

La pràctica té a veure amb la revisió del catàleg de patrimoni de la ciutat de Barcelona, i comptarem amb la participació de la directora del curs, l'arquitecta i urbanista Itziar González, així com amb els coordinadors de l'Escola Sert, que podran resoldre dubtes de caire administratiu, de funcionament del centre o de matriculació.

Inscriu-te a la sessió participativa.

Arquitectura social. Cooperació ciutadana i resolució de conflictes en el territori
El nou curs de l'Escola Sert, que començarà el mes de gener, neix amb l'objectiu de garantir la qualitat dels processos de transformació territorial i urbana, i resoldre els seus conflictes amb tècniques per a la construcció d’espais de cooperació entre professionals, administració i ciutadania.

El curs combina 20 hores de teoria i 16 hores de pràctica, durant les quals coneixerem diferents experiències de participació i cooperació ciutadana de la mà dels que hi han participat directament.

El programa va dirigit a estudiants i professionals de l’arquitectura, l’urbanisme i l’obra pública, professionals de l’administració pública, professionals de la participació i dels processos de mediació i resolució de conflictes, activistes veïnals, educadors socials i agents d’intervenció en l’espai públic. 

Per a més informació sobre el curs, consulta el web de l'Escola Sert.
Versió per a imprimirPDF version