Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Sessió Sert. Solucions innovadores en el sector immobiliari

Primera Sessió Sert del curs. Solucions innovadores en el sector immobiliari

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

T’interessen els edificis d'alta qualitat ambiental, els materials sostenibles i de KM0 i l'arquitectura amb fusta? T'agradaria incorporar la tecnologia i les noves solucions que aporta la industrialització a l'edificació per millorar el confort dels espais? Vols saber més sobre noves tipologies d'habitatge, buscant la integració del planejament urbà, el disseny, l'economia i les ciències socials, amb propostes eficients i respectuoses amb el medi ambient?

L’Escola Sert et convida a la primera Sessió Sert del curs, que tindrà lloc el proper dilluns 27 de setembre a les 16 h. Es plantejaran respostes a algunes d’aquestes preguntes i es presentaran tres casos d’estudi del Màster en direcció d'empreses inmobiliàries innovadores tot aplicant solucions d’innovació en el sector immobiliari. Marc Torrent i Ana Puig-Pey, directors del màster, impartiran la jornada.

De manera excepcional, la primera Sessió Sert tindrà un horari diferent. La resta de Sessions Sert seran els dilluns de 17:00 a 19:00 h.

Inscriu-te a la sessió aquí.

Aquesta sessió és gratuïta i oberta a tothom.

Versió per a imprimirPDF version