Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Sessió Sert: Urbanisme i gènere

Sessió Sert: Urbanisme i gènere. Integració de criteris de gènere en la planificació urbana

Imatge: 
© Mònica Beguer
Atenció: La sessió s'ha hagut de posposar fins al 10 de gener.

Durant els darrers anys s’ha anat fent palesa la necessitat d’incorporar la perspectiva de gènere a l’urbanisme. Hem sentit parlar de l’urbanisme feminista, de les ciutats de proximitat, les que posen la vida de les persones al centre de les polítiques urbanes, etc. Es comença a donar visibilitat a les mancances de la ciutat com a suport a les activitats i accions més quotidianes, però encara ens costa identificar de quina manera es trasllada aquesta necessitat als projectes i a la planificació urbana.

En la propera Sessió Sert, el 10 de gener a les 17 h, explicarem el contingut de la Guia pràctica per a la integració del gènere en els plans i programes que hem realitzat per a l’Ajuntament de Barcelona. Una eina pràctica que té per objectiu facilitar la incorporació de criteris de qualitat de vida quotidiana als plans projectes que es realitzin a la ciutat, i que tradueix l’aproximació de la perspectiva de gènere en recomanacions concretes aplicables a la planificació urbana.

La jornada anirà a càrrec de Mònica Beguer, arquitecta especialista en planificació urbana, ordenació del territori, projectes urbans i intervenció en el paisatge i espai públic. Ha estat professora de l'Escola Sert i professora convidada a l'Escola d'Arquitectura La Salle-URL. Va col·laborar amb el despatx Jornet-Llop-Pastor arquitectes entre els anys 2000 i 2013, quan va fundar el seu propi estudi TerritorisXLM.

Més informació i inscripcions

Aquesta sessió és gratuïta i exclusiva per a col·legias.
Versió per a imprimirPDF version