Un projecte fet amb BIM

SESSIONS SERT | Implementar la metodologia BIM en un projecte i en una organització

Imatge: 
© BIM
El BIM és una metodologia cada vegada més present en l'entorn dels professionals de l'arquitectura. En el marc de les 'Sessions Sert', l'Escola Sert programa la jornada 'Implementar BIM en un projecte i en una organització', cancel·lada com a conseqüència de la COVID-19. La jornada es podrà seguir online el proper 14 de maig.

Quina és la millor manera d'implementar el BIM en un projecte? I en una organització? En aquesta sessió de dues hores, l'arquitecte Eloi Coloma intenta aclarir el procés que cal seguir per utilitzar aquesta metodologia i incorporar-la en el dia a dia d'un despatx d'arquitectura.

D'aquesta manera,  es donarà a conèixer què és el BIM des d'un punt de vista pragmàtic, desmitificant-lo i, sobretot, explicant als arquitectes com en poden treure profit en el seu model de negoci.

Es podrà seguir en directe la sessió, però també interactuar amb el professor a través d'un xat. La jornada és gratuïta per als col·legiats.  

Què són les Sessions Sert?
Les Sessions Sert són jornades de formació gratuïta per a col·legiats, basades en temes innovadors i en qüestions que des de l’àrea de suport tècnic del COAC s'ha detectat que generen moltes consultes.

Les últimes 'Sessions Sert' celebrades ja es poden consultar a la carta a través del canal de Youtube del COAC.

Versió per a imprimirPDF version