Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Instruccions per accedir al contingut personalitzat del web

Arquitectes col·legiats
1 - Escriure l' usuari i contrasenya de col·legiat a l'accés situat a la part superior de la pàgina d'inici, a través dels botons "Usuari" i "Clau". .


En cas de no recordar el vostre usuari i contrasenya, podeu sol·liciteu-los
2 - Un cop loguinats, comproveu que podeu accedir als continguts exclusius del web. Podeu fer-ho verificant que a la pàgina principal se us mostra, a l'esquerra, el botó del correu electrònic, o bé que en els serveis com ara OCT o VISAT i REGISTRES teniu accés a la seva base de dades documental.  Fixeu-vos en les següents imatges:

3 - Personalitzeu també les vostres preferències temàtiques, territorials i d'idioma. Per fer-ho, heu de clicar la icona que apareix al costat del vostre nom un cop loguinats i triar l'opció  "El meu perfil". Per defecte, els arquitectes tenen seleccionada en el seu perfil la demarcació que els correspon segons les dades que figuren al directori del COAC.

4 - arquitectes.cat també permet fer una tria de pàgines favorites del web i posar-les com accés directe. Per fer-ho, simplement cal activar l'opció "Incloure a favorits" mentre es visualitza la pàgina escollida.

En aquest tutorial trobareu detallats els passos necessaris per registrar-vos al web i personalitzar els continguts:Usuaris no col·legiats
Si no ets arquitecta col·legiat al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, i voleu esta informats de les novetats subscriu-te als butlletins del COAC

Versió per a imprimirPDF version