Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

REHABILITACIÓ ENERGÈTICA D'EDIFICIS. PER QUÈ REHABILITAR ARA?

Imatge: 
© COAC
El dimecres 14 de desembre, a les 19 h, tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya de Vic, una sessió informativa adreçada a propietaris sobre la rehabilitació energètica dels edificis i els ajuts convocats en el marc dels fons Next Generation.

Més del 35% de les emissions de CO2 i prop del 40% del consum energètic a Europa està causat pels edificis. En un context d’urgència per donar resposta al canvi climàtic, als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i les fites de descarbonització per al 2030 i 2050, la rehabilitació és la resposta per augmentar l’eficiència energètica dels nostres habitatges i edificis.

A més, la millora de les prestacions dels edificis repercuteix directament en la millora del confort, benestar i qualitat de vida dels usuaris.

En aquest context, els fons europeus de recuperació Next Generation són una oportunitat per rehabilitar i adaptar el nostre parc immobiliari. L’objectiu d’aquesta sessió és explicar i aclarir dubtes sobre els Programes de Rehabilitació Residencial dels Fons Next Generation i processos de sol·licitud i la resolució de consultes.

En aquesta jornada es presentaran projectes d’actuacions en diferents tipologies d’edificis, actuacions que han millorat l’eficiència energètica d’aquests i que poden beneficiar-se dels ajuts dels Fons Next Generation. També s’explicarà els serveis que ofereix el COAC mitjançant la seva Oficina Tècnica de Rehabilitació.

Programa: 
- Presentació. Manel Alcubierre, secretari de la Demarcació de Comarques Centrals del COAC.
- Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC. Tramitació dels Fons Next Generation. Marta Puig, arquitecta.
- Ester Coma, arquitecta. Exposarà alguns exemples de rehabilitació energètica.
Versió per a imprimirPDF version