Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada professional sobre BIM al COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dimecres 28 de gener de 10 a 14 h tindrà lloc una Jornada professional sobre BIM (Building Information Modeling) a la seu de plaça Nova. Es parlarà sobre les oportunitats presents i futures que els nous processos BIM ofereixen als arquitectes i a tot el sector AECO (Architecture, Engineering, Construction and Operation).

OBJECTIU

L'objectiu d'aquesta trobada és conèixer directament, a través de l'experiència pràctica real de professionals i empreses especialitzades en diferents àrees del sector AECO, els diversos usos d'un model BIM, des de la fase de disseny a l'explotació dels edificis, utilitzant com a exemple alguns casos recents o actualment en desenvolupament. 

PONENTS

- Marcos Luengo, enginyer, president del Instituto de Estudios Superiores de Ingeniería y Empresa (IDESIE Business School).       

- Martin Murphy i Antonio Hernández, European Quality Manager i Senior Planner TCT Europe, respectivament, de Hill International. Parlaran de l'experiència en l'ús BIM en el Project Management, mostrant com a exemple la nova seu del Banc Europeu d'Inversions a Luxemburg.

- Carlos Martín i Hendrik Hiddemann, Director i BIM Manager, respectivament, de L35. Parlaran sobre l'experiència BIM en una gran oficina de projectes d'arquitectura, i sobre el projecte de remodelació de l'Estadi Santiago Bernabéu, en colaboració amb Ribas&Ribas i l'empresa alemanya GMP.

- Francisco Pastor Gil, arquitecte i director d'AECOnet, empresa especialitzada en VDC per a construcció i explotació. Conjuntament amb Teodoro Alvarez-Fadón i José Sarria Holgado de Ferrovial Agroman, Design Director UK i Gerent d'Obres d'Andalusia Oriental respectivament, mostraran exemples d'aplicació en pre-construcció i manteniment de projectes complexos com el nou Biodomo de Granada.

- Boris Puetter, arquitecte d'ONA Arquitectes, que parlarà sobre simulació de procesos constructius i implementació de passarel·la de dades, i sobre BIM en la producció interdisciplinar d'una obra.

- Marco Vidali, Responsable BIM a la constructora ICA de Mèxic, que parlarà sobre l'aplicació del BIM, des del punt de vista d'una constructora, en obres d'edificació i infraestructures.

En finalitzar les ponències, s’obrirà un torn de preguntes i respostes.

La jornada serà inaugurada per Pere Castelltort, secretari de la Demarcació de Barcelona del COAC, i el degà del Col·legi, Lluís Comerón, en farà la cloenda.

Amb la col·laboració de:
                                                                                          

Veure el vídeo de la jornada:

Primera partSegona part
28/01/2015
Tornar