Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Next Generation. Nous programes d'ajuda a la rehabilitació

Jornada de Suport Professional: Next Generation. Nous programes d'ajuda a la rehabilitació

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El COAC organitza, el dimarts 30 de novembre a les 10 h, una jornada online adreçada als arquitectes col·legiats sobre els nous programes d'ajuda a la rehabilitació en el marc dels fons europeus Next Generation.

El mes d'octubre el Govern espanyol va aprovar una sèrie de mesures amb l'objectiu d’adaptar el parc d’edificis i habitatges als reptes nacionals i europeus en matèria de sostenibilitat. Entre d'altres, es van aprovar sis programes d'ajuda per a la rehabilitació residencial i la construcció d'habitatge social. Aquests programes seran determinants i suposaran una oportunitat de canvi per a la rehabilitació energètica dels edificis, així com un augment de treball per als arquitectes.

Durant la jornada s'explicaran els aspectes més rellevants dels nous ajuts, que està previst que l'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoqui properament. Entre d'altres, es parlarà sobre el futur Llibre de l'Edifici Existent (LEE) i sobre l'Oficina de Rehabilitació del COAC, des de la qual s’assessorarà als col·legiats i es revisarà la documentació tècnica per a l'atorgament de les subvencions.

Presentarà l'acte Assumpció Puig, degana del COAC, i la sessió anirà a càrrec de Jorge García de la Cámara, director d’Operativa i Serveis del COAC, i Montserrat Vilardaga, cap de l'Oficina Consultora Tècnica del COAC.

Inscripcions
És necessària la inscripció prèvia.
Per tal d'accedir al formulari cal estar loginat. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir l'acte en directe.
Versió per a imprimirPDF version