Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Criteris d'elaboració del CEEi Compements del CE3X

Jornada tècnica criteris d'elaboració i resolució de dubtes del CEE i presentació de l'IpSubvenciona i IpAcústic del CE3X en el marc dels Fons Next Generation

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’OTR (Oficina Tècnica de Rehabilitació) organitza una nova sessió sobre els CEEs (Certificats d’Eficiència Energètica) amb l’objectiu d’establir els requisits de tramitació exigits i aclarir dubtes freqüents per a poder optar a les subvencions dels Fons Next Generation.

Tindrem com a ponent convidat a César de Cara, Enginyer en la Unitat d'Eficiència Energètica de l’ICAEN, Institut Català de l'Energia, que és l’entitat que valida els CEEs a Catalunya i on adreçar-vos per al seu registre.

En César ens farà un repàs dels aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de realitzar els Certificats Energètics, ressaltant els errors més comuns que es troben i com donar-los solució.

En una segona part de la sessió, tindrem a Carmen Vera, Tècnica a Saint-Gobain Isover-Placo, que ens presentarà el nou complement ipSubvenciona, que acaben de desenvolupar en el marc dels Next Generation amb EFINOVATIC, l’empresa creadora del software CE3X d’elaboració de CEEs. També ens presentarà un altre complement del mateix programa: ipAcustic. Tots dos són gratuïts i els podeu descarregar junt amb la darrera versió del programa CE3X aquí.

En el torn de preguntes al final de la jornada, els ponents respondran els dubtes que els assistents formulin tant en relació amb com elaborar els CEEs com dels nous complements del CE3X.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure's tant per assistir-hi presencialment com per seguir-la en línia

Un cop inscrits, l'enllaç d'accés a la jornada en línia el trobareu aquí.
Versió per a imprimirPDF version