Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Solucions constructives per a aïllament tèrmic exterior (SATE)

Jornada tècnica de solucions constructives per a aïllament tèrmic exterior (SATE). Grupopuma

Imatge: 
Solucions constructives per a aïllament tèrmic exterior (SATE). © grupopuma

Avui dia, l'eficiència energètica s'ha convertit en una obligació normativa i en una necessitat per a la societat actual. És per això, que la implantació de Sistemes d'Aïllament Tèrmic Exterior (SATE) ha tingut en els últims anys un important auge que continuarà en el futur donades les obligacions i incentius europeus en matèria d'eficiència energètica. Aquesta alta demanda creixent i la falta de mà d'obra especialitzada, converteixen en un punt clau que els professionals de la construcció estiguin preparats per al “CONTROL I SEGUIMENT DE L'EXECUCIÓ DEL SATE”.
En la present jornada, s'aportarà els coneixements i detalls tècnics necessaris per a una correcta execució del SATE. Es mostrarà un mètode de control, com realitzar-lo amb eines fàcilment disponibles, mesures de correcció i les conseqüències d'una aplicació no adequada que deriva en diverses patologies de l'edifici.

Inscriu-te a la jornada gratuïta que se celebrarà el dijous 16 de març de 2023, a les 16 h, a la sala d'actes de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. 

Es distribuirà la presentació en PDF amb els punts de control, com realitzar-ho i les mesures preventives, catàleg de Traditerm i compendi de detalls constructius.
Durant la jornada es lliurarà un quadernet per a control d'obra del SATE i una targeta mesuradora per a desviacions de planitud.

Cal inscripció prèvia. Apunta-t’hi!

Inscripcions i més informació 

Jornada organitzada per Grupopuma.

#COACTarragona

logo del coac

7/03/2023
Tornar