Paret buida

LES TÈCNIQUES TRADICIONALS EN LA CONSTRUCCIÓ DE L'ARQUITECTURA CONTEMPORÀNIACI

L’Associació Grup de Recuperació i Estudi de la Tradició Arquitectònica (GRETA) i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitzen la jornada “Les tècniques tradicionals en la construcció de l’arquitectura contemporània”, pel proper 3 d’octubre de 2019 (de 9.30 a 19.30 hores), a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC.

La situació de crisi en l’actual sistema productiu genera greus conseqüències ambientals i socials, entre d’altres, que fan molt necessari un replanteig i una important renovació de les bases suposadament modernes de l’arquitectura. Aquesta jornada té per objectiu incidir en la consciència i la sensibilització de la ciutadania sobre les tècniques tradicionals com a eina complementària de les tècniques contemporànies per a un canvi de paradigma més sostenible i just.
La jornada comptarà amb les ponències de professionals com Oriol Rosselló, arquitecte i director de la jornada; Pedro Bel, arquitecte i arquitecte tècnic; Camila Mileto, doctora arquitecta i catedràtica de la Universitat Politècnica de València; Rocco Borromini, arquitecte; Melitó Camprubí, arquitecte i cap del Servei d’Arquitectura de la Diputació de Lleida; Carles Oliver, arquitecte de l’Institut Balear de l’Habitatge; i Albert Cuchí, doctor arquitecte i director de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, UPC.

Un cop finalitzades les ponències, s’ha organitzat un sopar a l’Espai Mas Marroch, on els assistents de la jornada podran gaudir de la gastronomia del Celler de Can Roca.

Inscripcions tancades

ORGANITZA
Grup de Recuperació i Estudi de la Tradició Arquitectònica i Demarcació de Girona del COAC


CONTACTE
Tel. 972 412 727 ext. 32 | Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

Amb el patrocini de:

                                      

Versió per a imprimirPDF version