Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle de jornades per acompanyar els joves en l'inici de la professió

Imatge: 
© Pexels
EL COAC IMPULSA UN CICLE DE JORNADES PER ACOMPANYAR ELS JOVES EN L'INICI DE LA PROFESSIÓ
Nou cicle de jornades informatives dirigides especialment als arquitectes que es troben a l'inici de la seva carrera professional.


JORNADES JA REALITZADES
Dimarts 27 de setembre
Claus per exercir com a arquitecte independent garantint l'estabilitat

És possible aconseguir la nostra estabilitat professional com a arquitectes independents en un món tan inestable? La resposta és sí, i fins i tot es podria dir que la independència és l'únic camí que ens pot garantir aquesta estabilitat. En aquesta jornada t'aportarem les claus perquè les puguis aplicar a la teva pràctica i exercir la teva professió d'una forma lliure, estable i pròspera.


Dimarts 4 d'octubre
Com funciona avui el mercat de l'arquitectura

Coneixes el mecanisme de la teva professió el 2022? Quines són les causes que fan la diferència entre tenir una feina mediocre i una de rendible i enriquidora? En aquesta jornada us explicarem com funciona el mercat de l'arquitectura perquè pugueu detectar nínxols d'oportunitat que s'alinein amb  la vostra vocació.

Dimarts 11 d'octubre
Com donar valor als nostres serveis

Què fa valuós a un servei darquitectura? El valor dels nostres serveis d'arquitectura el posa el client i n'evidencia la quantitat de clients que ets capaç de tancar i el preu més alt que ells estan disposats a pagar. En aquesta jornada explorarem com pots oferir el servei més valuós pels teus clients i cobrar els honoraris que desitges.


Dimarts 18 d'octubre
Com aconseguir clients de qualitat mes a mes

Es poden aconseguir clients de qualitat, d'una manera predictible, sempre que ho necessitem? SÍ. Utilitzant el mètode científic ho aconseguim ia més d'una manera senzilla. En aquesta jornada aprendrem sobre aquest mètode i com posar-ho en pràctica per tancar clients amb qui et vingui de gust treballar, amb la freqüència que tu necessitis.

Dimarts 25 d'octubre
Fiscalitat per a arquitectes

Els assumptes fiscals són, sovint, una qüestió que genera maldecaps.  De la mà d’Àlex Estudillo, assessor fiscal de l'empresa col·laboradora Rengle Consultors, es repassaran les obligacions fiscals per aquells arquitectes que inicien la seva activitat per compte propi.


Dimarts 27 d'octubre
Jornada de networking d'emprenedoria i negoci

Per posar punt i final al primer bloc de les jornades d'inici a l'activitat, s'ha organitzat un acte de networking d’emprenedoria i negoci a la Sala Mirador de la seu de Barcelona del COAC. En aquesta sessió s’explicarà com iniciar un despatx pas a pas i arquitectes exercents ens compartiran la seva visió de negoci i l’experiència en la gestió d’un despatx d’arquitectura. Seguidament, es farà l’activitat de networking i un pica pica.

Dimarts 8 de novembre
Primer visat. Com es fa un projecte?

Saps com obtenir un primer visat o com cercar informació relacionada que et pot fer servei? En aquesta jornada s'explicarà, entre altres coses, com distingir tràmits, com navegar a través del Portal de Tràmits de Visat o el procediment per omplir una sol·licitud. 

Dimarts 15 de novembre
Com et pot ajudar l'OCT?

A vegades, iniciar-se en la professió no és una tasca senzilla. Per aquest motiu, l'Oficina Consultora Tècnica del COAC ofereix un acompanyament a través de consultes i genera documents de suport per a comprendre més fàcilment les noves normatives. En aquesta jornada, els ponents exposaran totes les funcions de l'OCT.

Dimarts 22 de novembre
Aprenguem dels nostres errors

La manera més efectiva de millorar és aprendre de les equivocacions passades. En aquesta jornada s’assenyalaran els errors més freqüents dels arquitectes i com evitar-los, tot exemplificant les explicacions amb casos reals. També es parlarà d’ètica professional i de les responsabilitats dels arquitectes. 

Dimarts 29 de novembre
Del projecte a l'obra

Traslladar una idea de projecte a la realitat requereix tota una sèrie de passos. En aquesta jornada s'explicaran amb detall la guia documental de direcció d'obra i el Llibre de l'Edifici Existent, un document que  permet guardar tota la documentació que es generi en el transcurs de la vida útil d'un edifici. 

Dimarts 17 de gener
Noves sortides professionals

En aquesta primera jornada es parlaran dels reptes del futur dels arquitectes d’avui i s'explicaran quins són els diferents perfils d’arquitecte existents i les sortides laborals amb més demanda.

Dimarts 24 de gener
L'arquitecte d'avui. Precarietat, burocratització i formació

Jordi Ludevid, president del CSCAE entre els anys 2010 i 2017 i degà del COAC entre els anys 2006 i 2010, serà l'encarregat en aquesta sessió d’explicar els reptes de futur de la professió i obrirà un espai per compartir les claus per exercir d'arquitecte de forma ètica i exitosa. 

1/01/2023
Tornar