Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Simposi Biennal 2018: Conferenciants

 

Nicolas Bourriaud

Teòric de l’art i crític, actualment dirigeix el centre d’art contemporani La Panacée a Montpellier. Fins 2015 fou director de l'École nationale supérieure des beaux-arts  en París. Anteriorment havia estat co-fundador y co-director (1999-2006) del Palais de Tokyo, en París. Fundador i director de Documents sur l’art (1992-2000) i corresponsal en París per a Flash Art (1987-1995). Tambe fou comissari Gulbenkian d’art contemporani a la Tate Britain, Londres, (2007-2010), sent responsable en 2009 de la Tate Triennial.

 

 

Jan Gehl

Arquitecte, soci fundador de Gehl Architects i professor emèrit de la Real Acadèmia Danesa de Belles Arts, Facultat d’Arquitectura. Ha publicat diferents llibres, incloent el més nou "Com estudiar la vida pública". Com a part de Gehl Architects, ha col·laborat en projectes per a les ciutats de Copenhaguen, Londres, Melbourne, Sydney, Riga, Amman, Nueva York i Moscou, entre d’altres. Membre honorari dels Instituts d’Arquitectes de Dinamarca, Anglaterra, Escòcia, Estats Units i Canadà. Guardonat amb el "Premi Sir Patrick Abercrombie per contribucions exemplars a la planificació urbana" per la Unió Internacional d’Arquitectes, així com títols de doctor honoris causa per les universitats d’Edimburg, Halifax, Varna i Toronto.

 

 

 

Rui Yang

Doctor Arquitecte en Paisatgisme per la Universitat de Tsinghua i director del departament d’Arquitectura del Paisatge a la mateixa universitat a Pekin, Xina. És responsable del disseny i protecció de la major part de parcs nacionals de Xina, com ara la reserva Kekexili de Qinghai. És membre de la Societat Xinesa pel Paisatgisme i ensenya paisatgisme a Tsinghua des de 1991 fins avui.

  

 


Nina-Marie E. Lister

MCIP, RPP. Directora de programes i professora associada en la School of Urban and Regional Planning de la Universitat de Ryerson, en Toronto. Fundadora del despatx Plandform, també va fundar i dirigeix el Laboratori de Disseny Ecològic dins la Univeristat de Ryerson. Membre del Ryerson Urban Water Centre i Premi al Membre Honoriari de la American Society of Landscpe Architetcts. Autora de més de 40 artículs acadèmics i de pràctica professional, és co-editora del llibre Projective Ecologies and The Ecosystem Approach: Complexity, Uncertainty, and Managing for Sustainability.
 

 

 

 

 

 

 

   
    

    
    
    
    

  

     

 

 

 
    
    
    
    
    

 

 

 

 

 
   

 

    

 

   
    

 

  

 

 

 

 

    
  

 

 
Versió per a imprimirPDF version