Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Premi internacional de Paisatge Rosa Barba amb el suport de Fundació Banc de Sabadell 

El Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba amb el suport de Fundació Banc de Sabadell està inscrit en el marc de la 9a Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona que se celebrarà els propers 29, 30 de setembre i 1 d’octubre de 2016 a Barcelona.

Un cop tancada la convocatòria de presentació de projectes de Paisatge construïts i planejament de paisatge  aprovat, creats a arreu del món entre 2011 i 2016 el jurat ha seleccionat 10 finalistes que presentaran els sues projectes durant la Biennal.
Hi haurà un únic premi amb una dotació econòmica de 15.000 euros que es lliurarà durant la celebració del simposi. El Premi no es podrà declarar desert sota cap circumstància.

El guanyador i els finalistes presentaran els seus projectes durant el simposi el dia 29-9-16. Els projectes seleccionats pel Jurat Internacional seran publicats en el catàleg de la 9a Biennal, mostrats en l'exposició del Premi Rosa Barba patrocinat per Fundació Banc de Sabadell i presentats al web de l’arxiu digital de les Biennals. 
 
Clica aquí per descarregar-te el reglament.s veure

Els finalistes de la 9 edició són:

 Pots veure els projectes seleccionats a:

 

 

 

Versió per a imprimirPDF version