Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Missatge d'estat

Submissions for this form are closed.
portada software cad

Grup de Treball Informàtica | Ofimàtica a baix cost

Els arquitectes del Grup de Treball d'Informàtica del COAC parlen sobre les aplicacions disponibles al mercat per a qüestions relacionades amb la gestió del despatx.

La jornada s'estructura en 3 blocs: primer es presenten diverses opcions de software d'ofimàtica i s'expliquen els avantatges i desavantatges més destacats de cada aplicació. Es parla sobre paquets de pagament, com l'Office 365 de Microsoft, i sobre alternatives gratuïtes, com el paquet G Suite de Google, les apps de Microsoft Office Online i altre software lliure com Libreoffice i Openoffice.

Seguidament, es parla del PDF. A banda d'Adobe Acrobat, s'expliquen els avantatges i funcionalitats d'aplicacions alternatives com PDF Studio, PDF Creator i PDF Architect. I, finalment, es parla sobre el núvol i la gestió de fitxers quan volem treballar en xarxa, amb aplicacions com Dropbox, Google Drive i One Drive de Microsoft.

Les intervencions van a càrrec dels arquitectes Carles Cabellos, Joan Carles Gavaldà i Xavier Susín, membres del Grup de Treball d'Informàtica del COAC, i Sergi Flores, arquitecte del Servei de Visat del Col·legi.
 

Microsoft Office

Google Suite

LibreOffice

PDF

Emmagatzematge en el núvol

Google Drive

Recupera la sessió completa en vídeo:




21 de febrer de 2018