Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El COAC acull la fira Materials Matter 2023 Exhibition

Imatge: 
© Matter
El 13 i 14 de juny, la seu del COAC a Plaça Nova acull la Materials Matter 2023 Exhibition, una trobada per apropar la indústria a l'arquitectura, oferint perspectives sobre nous materials i productes innovadors que ens permeten altres formes de construir d'una manera més ecològica.

La mostra comptarà amb una selecció de marques que exposaran productes novedosos, alhora que sostenibles i saludables. A més, la Materials Matter 2023 Exhibition s'acompanya d'un cicle de ponències, on despatxos d'arquitectura, interiorisme i disseny de producte de reconegut prestigi exposaran els seus projectes. El programa inclou gairebé 30 xerrades, on es podran conèixer projectes d'interès des de la materialitat, de la mà dels seus autors.

Els materials que es podran conèixer durant la trobada inclouen blocs de cànem i calç, plàstic reciclat, vidre artesanal, revestiments de fusta, solucions tèxtils, paviments vinílics reciclats, revestiments de ciment texturitzat o porcellànics de gran format.

Pel que fa a les ponències, intervindran els estudis Batlleiroig, Peris+Toral Arquitectes, Mateoarquitectura, MESURA, Pich Architects, Josep Bunyesc, Lagula Arquitectes, Lev-Gargir Architects, Arquitecturia i Laos arquitectura, entre d'altres. Podeu consultar el programa complet al web de Matter.

Inscripcions
Les jornades són gratuïtes, però cal inscripció prèvia.

Participen:
Bealstone, Bolibar, Bolon, Cielo, Cleaf, Cotto d’Este, Decustik, Denvelops, FEDE Switch & Light, Fenix, Formma, Gessi, Grupo Greco Gres, Elval Colour, Hempcrete, Holcim, Honext, i-Mesh, Inkiostro Bianco, Latho, Laufen, Mardegan Legno, Mogu, Molduras del Noroeste, Mortex, Noesis, Novacef, Revolución Limo, RO, Targa, Timberwise, Todobarro.
 
Organitza:
 

Versió per a imprimirPDF version