Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació de l’Eina de predimensionat de la rehabilitació energètica

Imatge: 
© Cateb
A iniciativa de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Institut de Tecnologia de la Construcció (ITeC) ha desenvolupat una Eina de suport al predimensionat de la rehabilitació energètica d’habitatges (ESPREH), lligat als fons NGEU. Aquesta nova eina es posa a disposició dels tècnics per facilitar-los, amb fiabilitat suficient,  la informació necessària per presentar a propietaris i comunitats de propietaris una primera aproximació de les possibilitats de rehabilitació energètica del seu edifici i d’acollir-se als ajuts que es faciliten des dels fons NG EU (RD 853/2021 pel qual es regulen els programes d’ajut en matèria de rehabilitació residencial i habitatge social del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència).

El proper dia 12 de gener de 2023 a les 16 h tindrà lloc la presentació d’aquesta nova eina a la seu del CATEB. La presentació serà en format híbrid i cal fer inscripció prèvia*.

Més informació i accés al formulari d’inscripcions*

(*) Al fer-se la jornada a la seu del CATEB, el registre és a través del seu web. Cal fer la inscripció  activant la casella “No soc col·legiat”.
Versió per a imprimirPDF version