Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del complement per al programa CE3X “CMH – Next Generation – Llibre de l’Edifici”

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Consorci Metropolità de l’Habitatge, CMH, posa a disposició dels tècnics un nou complement “CMH – Next Generation – Llibre de l’Edifici” per al programa CE3X de certificació energètica d’edificis que han desenvolupat de forma conjunta amb els desenvolupadors del programa.

El seu objectiu és, en el marc dels programes d’ajuts del RD 853/2021(*) finançats amb fons NGEU, facilitar la tasca dels tècnics a l’hora d’identificar i estudiar  propostes de millora energètica que permetin assolir els diferents nivells de reducció mínima del consum d’energia primària no renovable contemplats en el RD (30%, 45% i 60%).

El complement també genera un informe que, entre d’altres, permet donar resposta a la part corresponent a les mesures d’estalvi energètic del Pla d’Actuacions per a la Renovació de l’Edifici amb un pressupost aproximat de les actuacions proposades (RD 853/2021, Programa 5. Llibre de l’Edifici Existent).

Accés al complement i al manual de l’usuari (versió en català i castellà)

(*) RD 853/2021 pel qual es regulen els programes d’ajut en matèria de rehabilitació residencial i habitatge social del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

La presentació, en format online, tindrà lloc el proper 16 de gener, a les 16 h. 

Us hi podeu inscriure aquí

(*) Al fer-se la jornada a la seu del CATEB, el registre és a través del seu web. Cal fer la inscripció  activant la casella “No soc col·legiat”.


22/12/2022
Tornar