Programa BIM de l'Escola Sert

Nou programa BIM de l'Escola Sert

Imatge: 
© IDESIE

El proper mes de novembre s'inicia la primera edició del programa BIM, organtizat per l’Escola Sert COAC junt amb IDESIE. Es tracta d’un conjunt d’itineraris formatius que permetran la capacitació de perfils professionals actuals perquè els arquitectes puguin desenvolupar l'activitat diària en un ambient de treball BIM.

El BIM (Building Information Modeling) permet a tots els professionals que hi intervenen treballar en els processos de disseny, construcció i gestió de l’ús en entorns col·laboratius de gran eficiència i ja s’està implantant amb gran èxit a moltes empreses i institucions. Es tracta d’un procés de transició similar al viscut quan es va passar de la taula de dibuix al CAD.

Amb la voluntat que els arquitectes puguin adaptar-se el més ràpid possible a la transició actual, el Col·legi d’Arquitectes està treballant intensament per informar i capacitar els arquitectes, sigui quina sigui la seva activitat professional.Així, l’Escola Sert i l’IDESIE han organitzat una sèrie d'itineraris formatius, amb modalitat combinada presencial i en línia, per actualitzar els perfils professionals existents.

BIM Project Manager
BIM Design Manager
BIM Facility Manager 
BIM Construction Manager
BIM Structure Manager
BIM MEP Manager (instal·lacions)

Per a més informació sobre cada itinerari i inscripcions, cliqueu el programa en què estigueu interessats.

El programa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’Escola Sert i l’IDESIE, l'Institut d'Estudis Superiors d'Enginyeria i Empresa, que compta amb una llarga trajectòria formant perfils tècnics i directius en la metodologia de treball BIM.

28/04/2015
Tornar