Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Resum jornada del Congrés Arquitectura FM a Girona 21-SET

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els nous temps estan donant forma a una nova especialitat que gestiona de manera integral i transversal els espais construïts i tots els seus serveis, des de l’inici del seu programa funcional fins a la seva explotació, passant evidentment pel projecte i construcció. L'objectiu: optimitzar la despesa energètica i econòmica dels immobles.

El Grup de Treball de Facility Management del COAC organitza, en el marc del Congrés d'Arquitectura 2016, diferents jornades per donar difusió a aquesta especialitat de la professió, condició indispensable per a la seva implantació exitosa, tant des del punt de vista de l’activitat de l’arquitecte com de les necessitats de la nostra societat. En tots els actes es presenta la visió del Facility Manager des de la propietat, l'empresa de serveis que gestiona l'immoble i l'arquitecte autor del projecte.

El passat 21 de setembre es va celebrar una sessió a l'Espai Santa Caterina, seu de la Delegació del Govern a Girona, en la qual es va donar pas al debat sobre la gestió de grans infraestructures, concretament, el cas dels edificis de la Delegació.

El 13 de novembre se celebrarà una sessió al Centre Penitenciari de Mas d'Enric, a El Catllar (Tarragona). L'última serà 10 de novembre a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, l'equipament públic més gran gestionat íntegrament sota aquest concepte integral i transversal que és el Facility Management. El debat girarà al voltant de la gestió d'aquesta infraestructura pública.

ACTES PASSATS
El passat 10 de març es va celebrar un primer acte a l'auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya on es va debatre el paper de l'arquitecte especialista en Facility Management a les administracions de Catalunya. El 13 de juliol es va celebrar un altre acte al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona on es va debatre sobre el model de gestió de l’espai construït d'ús públic a la ciutat de Barcelona.
21/09/2016
Tornar