Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada | Comunitats de propietaris: com és la presa de decisió, l'establiment de quotes i el paper de l’Administrador de Finques

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El divendres 7 d'octubre a les 12.00 h tindrà lloc a Barcelona una sessió informativa pels col·legiats sobre aspectes específics de Comunitats de Propietaris que cal conèixer i tenir en compte com són aspectes legislatius i econòmics, presa de decisions, establiments de quotes i el paper de l’Administrador de Finques en el marc dels ajuts Next Generation.

La jornada, organitzada per l'Oficina Tècnica de Rehabilitació de l'Arquitectura del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, es durà a terme a la Sala Mirador, a la vuitena planta de la Delegació de Barcelona del COAC, a Plaça Nova, 5.

La sessió començarà amb la presentació de l'Oficina Tècnica de Rehabilitació del Col·legi d'Administradors de Finques, continuarà amb l'explicació d’aspectes legislatius i econòmics de les Comunitats de Propietaris en el marc dels Fons Next Generation i el paper de l’Administrador de Finques en el marc de les sol·licituds d’ajuts Next Generation i finalitzarà amb un torn de preguntes per aclarir dubtes.

La sessió comptarà amb la participació del membre de la Junta del Col·legi d'Administradors de Finques Barcelona-Lleida (CAFBL), Rubén Llach Laborda, i el coordinador de l'OTR Oficina Tècnica de Rehabilitació del CAFBL, Victor Forns.

Per assistir a la jornada en format presencial, et pots inscriure aquí; per assistir-hi en format online, et pots inscriure aquí.
Versió per a imprimirPDF version