Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Preguntes formulades en relació al Concurs d'intervenció sobre mitgeres

On puc trobar la informació urbanística 6b i 5b?
En el següent enllaç pots trobar tota la informació urbanística de la ciutat de Barcelona: 
http://ajuntament.barcelona.cat/ecologiaurbana/es/servicios/la-ciudad-funciona/urbanismo-y-gestion-del-territorio/informacion-urbanistica

S'han fet actuacions constructives a les mitgeres per tal de millorar les condicions tèrmiques dels habitatges?
Aquesta informació s'ha sol·licitat al departament corresponent de l'Ajuntament per tal que ens facilitin les dades tècniques. Tan aviat tinguem resposta, la publicarem en aquesta mateixa pàgina web.

Hi ha alguna possibilitat de col·locar sistemes d'energies renovables a les mitgeres?
S'hauria d'estudiar si per l'orientació solar és factible la col·locació de plaques fotovoltaiques o algun altre sistema de producció d'energia. De la mateixa manera, es valorarà la possibilitat del verd vertical, així com sistemes similars, sempre i quan sigui factible per temes de rec i d'il·luminació.

Es poden obrir forats a les façanes?
S'admet la possibilitat de relacionar els habitatges interiors amb la plaça i l'espai públic, podent obrir forats en façana sempre i quan es millori el confort dels veïns, tenint sempre en compte la viabilitat tècnica i econòmica.

Es pot fer al·lusió a fets històrics?
Recordem que la plaça fa referència i reflexiona sobre les dones lluitadores i la iniciativa femenina del 36. La idea del projecte pot anar vinculada a aquest fet, convertint-lo en un espai commemoratiu.

Versió per a imprimirPDF version