Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

SOL·LICITUD DE SIMULACIÓ DE FINANÇAMENT 

Arrel del conveni en el marc dels fons Next Generation amb el COAC, Banc Sabadell es compromet a fer-te arribar en 24h la simulació de finançament per a la Comunitat de Propietaris de l'import que es vulgui sol·licitar, estigui o no avalat per una subvenció Next Generation. 

Aquest document ha de ser d'ajuda per a convèncer a les Comunitats a prendre les decisions de quines actuacions realitzar, si anar a un o altre tram de subvenció, i tenir la quota aproximada del pagament mensual per veí que suposaria la rehabilitació, sense cap tipus de compromís.

Per obtenir aquesta informació, cal omplir les dades mínimes d'aquest formulari, sense necessitat d'aportar cap altre tipus de documentació. Podeu demanar tantes simulacions com creieu necessari (de diferents imports, per als 3 diferents trams de subvenció que es poden sol·licitar, etc.)

En cas d’operació amb subvenció hi ha la possibilitat d’acollir-se a l’ICO Rehabilitació, opció de finançament amb condicions més favorables i un termini ampliat.

Producte que ha de ser estudiat per l’Entitat.


Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable del tractamentCol·legi d’Arquitectes de Catalunya "COAC"
Finalitat del tractamentSol·licitud de simulació de finançament al Banc de Sabadell
Legitimació del tractamentEl seu consentiment per tractar les seves dades personals. (Art. 6.1.a RGPD) 
Destinatari de cessions o transferènciesLes dades facilitades en aquesta sol·licitud seran comunicades al Banc de Sabadell, amb la finalitat que, des de la plataforma de simulació de finançament de l’entitat es pugui gestionar una oferta, així com també es pugui facilitar informació sobre altres productes propis de l’entitat financera. No es realitzaran transferències internacionals de dades. 
Termini del tractamentLes dades es conservaran durant el termini necessari per complir amb la finalitat per a la que han estat recollides, així com per determinar possibles responsabilitats que es poguessin derivar d’aquesta finalitat i del tractament de les dades personals. 
Drets de les persones interessadesAccedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
Informació addicionalPodeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de des en aquest enllaç.