Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© Institut Cartogràfic de Catalunya - ICC

SSNU Espais Oberts - Simposi Sòl No Urbanitzable

La Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza un Simposi sobre Sòl No Urbanitzable (SSNU), que es durà a terme durant el mes d'octubre de 2016, a la seu de la Demarcació de Girona, i a les de la Delegació Garrotxa-Ripollès i Alt Empordà, ubicades a les ciutats de Girona, Olot i Figueres, respectivament. El simposi s’emmarca dins el Congrés d’Arquitectura que es realitzarà a Catalunya aquest 2016 organitzat pel mateix COAC.

L’objectiu és reflexionar sobre els espais oberts i trobar nous enfocaments entorn a l’ordenació del sòl no urbanitzable. Es pretén anar més enllà de realitzar una descripció analítica del marc actual, per tal de proposar i recollir idees i reflexions per aportar al debat de la futura Llei del Territori que prepara la Generalitat de Catalunya, per a altres agents del sector i també pel conjunt de la societat en general.

L’interès de realitzar aquest simposi sorgeix de les transformacions que s’estan produint en la nostra societat i que estan provocant un canvi de paradigma; fet que ens porta la necessitat de crear un espai de reflexió sobre el conjunt d’aspectes relacionats amb el sòl no urbanitzable.

El simposi es centra en dos temes concrets: “Activitats i allò construït” i “Paisatge”, que seran els que conformaran cada un dels blocs en que s’estructuraran les jornades. Es tracta de no generar un debat excessivament dispers i generalista, tot i ser conscients de la complexitat i diversitat de capes al voltant del sòl no urbanitzable –activitats, gestió, sistemes, disciplina, usos, construccions, valor, estructures, medi, ordenació, paisatge-.

L’anàlisi pot ésser present, tot i que la voluntat és la de reflexionar, debatre, formular preguntes i donar resposta a les noves demandes i problemàtiques sorgides del context social actual.

Programa
BLOC I - 7 d'octubre de 2016 a Figueres
ACTIVITATS I ALLÒ CONSTRUÏT

BLOC II – 14 d'octubre de 2016 a Olot
PAISATGE

BLOC III – 21 d'octubre de 2016 a Girona
CONCLUSIONS I REFLEXIONS

Més informació al Portal Web del Simposi de Sòl No Urbanitzable 

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE COMUNICACIONS (Bases aquí)
Les propostes es podran enviar fins el 15 d'agost de 2016

9/06/2016
Tornar