Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
SUBVENCIONS DEL CONSORCI METROPOLITÀ DE L’HABITATGE BUSQUES UN ARQUITECTE PER

Ajuts a la rehabilitació d'edificis de l'àrea metropolitana de Barcelona

Informació d’utilitat abans de sol·licitar un arquitecte de la borsa

L'objecte d'aquest programa és el finançament d'obres o actuacions en edificis d'ús principalment residencial, que obtinguin una millora acreditada de l'eficiència energètica, especialment en l'envolupant dels edificis de tipologia residencial col·lectiva, incloent els seus habitatges, i en els habitatges unifamiliars. Resten exclosos els habitatges d'ús turístic.

Totes les actuacions de millora o rehabilitació d'edificis d'ús predominant residencial d'habitatge, sempre que s'obtingui com a mínim una reducció del 30% del consum d'energia primària no renovable, referida a la certificació energètica.

En edificis situats a les zones climàtiques C i D, segons la classificació climàtica del Codi Tècnic de l'Edificació, a més cal assolir una reducció de la demanda energètica anual global de calefacció i refrigeració de l'habitatge unifamiliar o de l'edifici, segons correspongui, de com a mínim un 25% (zona climàtica C) o  un 35% (zona climàtica D).

Es consideraran protegibles totes les obres (incloses les de conservació, accessibilitat, etc.) que s'executin en el marc del projecte dels edificis objecte de l'actuació sempre que en el conjunt de les actuacions s'assoleixin aquets requisits acreditats d'eficiència energètica establerts.

En aquest sentit, una intervenció únicament en les instal·lacions de la finca i/o la col·locació d'un ascensor no entrarà a tràmit.

La convocatòria del CMH, adreçada a les comunitats de propietaris, propietaris verticals, propietaris agrupats, cooperatives de propietaris, empreses arrendatàries o concessionàries, administracions públiques o entitats de dret públic, subvenciona les intervencions als municipis que integren l'Àrea Metropolitana de Barcelona (excepte Barcelona ciutat). 
Més informació al web del CMH.

Si vols rehabilitar el teu edifici d'habitatges i cerques un arquitecte per dur a terme el projecte i sol·licitar la subvenció, omple el següent formulari. 

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractamentCol·legi d’Arquitectes de Catalunya “COAC”
Finalitat del tractamentQue el COAC designi un arquitecte per a la realització del PROJECTE DE REHABILITACIÓ I TRAMITACIÓ DE LA SUBVENCIÓ DEL CONSORCI METROPOLITÀ DE L’HABITATGE. 
Legitimació del tractamentEl seu consentiment per tractar les seves dades personals.
Destinatari de cessions o transferènciesA l'arquitectes assignat. No es realitzen transferències internacionals.
Drets de les persones interessadesAccedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, l’exercici d’altres drets conforme a l’establert a la informació addicional.
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades