SUBVENCIONS DEL CONSORCI METROPOLITÀ DE L’HABITATGE

Termini ampliat fins al 31 de maig del 2021

Si vols rehabilitar el teu edifici d'habitatges i cerques un arquitecte per dur a terme el projecte i sol·licitar la subvenció del Consorci Metropolità de l'Habitatge, omple el següent formulari.

La convocatòria del CMH, adreçada a les comunitats de propietaris, subvenciona la redacció de projectes i altres documents tècnics relatius a actuacions integrals de rehabilitació en edificis d'habitatge col·lectiu dels municipis que integren l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Resten exclosos els habitatges unifamiliars, i també els edificis de Barcelona ciutat. Més informació al web del CMH.
 

Sol·licitud per part del ciutadà

Dades del projecte  d’habitatge a rehabilitar

Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable del tractamentCol·legi d’Arquitectes de Catalunya “COAC”
Finalitat del tractamentSol·licito al COAC que designi un arquitecte de la BORSA per a la realització del PROJECTE DE REHABILITACIÓ I TRAMITACIÓ DE LA SUBVENCIÓ DEL CONSORCI METROPOLITÀ DE L’HABITATGE. 
Legitimació del tractamentEl seu consentiment per tractar les seves dades personals.
Destinatari de cessions o transferènciesEs cediran les seves dades als arquitectes seleccionats en participar en el projecte de rehabilitació dels seus habitatges o comunitat de propietaris, així com per la tramitació de les subvencions a les que puguin accedir i a les que correspongui per obligació legal.
No es realitzen transferències internacionals.
Drets de les persones interessadesAccedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, l’exercici d’altres drets conforme a l’establert a la informació addicional.
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades