Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació del document "Criteris generals per un habitatge i un urbanisme saludables"

Imatge: 
Pla interdepartamental de salut pública (PINSAP). Generalitat de Catalunya
El proper 6 de juny a les 16 h, tindrà lloc al COAC l'acte de presentació del Document de consens dels Criteris Generals per un habitatge i un urbanisme saludables, elaborat per la Comissió Tècnica d’Habitatge i Urbanisme dins el marc del Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP) de la Generalitat de Catalunya.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha col·laborat en la preparació d’aquest document, que ha comptat també amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Universitat de Barcelona, l’Agència de Salut Pública de Barcelona i altres.

L'objectiu de la jornada del 6 de juny és presentar els criteris generals de consens dels diferents grups de la Comissió Tècnica (planificació territorial i urbanística, construcció, manteniment i rehabilitació d’edificis, i aspectes socials de l’habitatge), així com recollir comentaris i consideracions per millorar el document i buscar un consens més ampli.

Assumpció Puig, degana del COAC, presentarà l'acte. Seguidament, Joan Guix, secretari de Salut Pública del Departament de Salut, introduirà el tema, i parlarà sobre la importància de l’entorn com a determinant de salut i sobre els objectius de la Comissió d’Habitatge i Urbanisme.

Després, els diferents grups específics explicaran els criteris de consens. Intervindran Irene Martín Montes, del Servei de Plans i Programes de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural; Sònia Hernández-Montaño Bou, arquitecta; Elisabet Silvestre Fortea, biòloga, i Ana M. Novoa, del Servei de Sistemes d’Informació Sanitària de l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

En finalitzar, s'obrirà un col·loqui amb els assistents.

Recupera la presentació:
 
30/05/2018
Tornar