Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Pinearq. Projecte per al nou Hospital de Pordenone, Itàlia.

Dimecres Tecnològics: Pinearq presenta el projecte del nou Hospital de Pordenone

El proper 5 de juliol tornen els Dimecres Tecnològics al COAC, amb una sessió a càrrec dels arquitectes Albert de Pineda i Nicola Paltrinieri, de l'estudi Pinearq.

En aquesta nova edició del cicle, organitzat pel Grup de Treball de BIM del COAC, es pretén parlar de projectes d'arquitectura relacionant-los amb l'ús dels sistemes BIM per a la redacció, execució i manteniment d'aquests.

Presentarà l'acte Lluís Comerón, degà del COAC, i Pere Castelltort, secretari de la Demarcació de Barcelona, farà un balanç de la jornada. 

L'arquitecte Albert de Pineda ens parlarà del projecte per al nou Hospital de Pordenone, actualment en construcció. Es tracta d'un edifici d'aproximadament 70.000 metres quadrats, situat al nord d'Itàlia, en un entorn urbà i en el mateix lloc on se situa l'actual hospital de pavellons. El projecte s'està executant per fases: durant el 2016 es van enderrocar els pavellons afectats, i a finals del mes de juny es completarà l'edifici del dipòsit de cadàvers. Actualment s'està executant també el pàrquing (soterrani i en superfície).

Seguidament, Nicola Paltrinieri passarà a parlar de l'ús dels sistemes BIM en el seu despatx, i concretament en el desenvolupament d'aquest projecte. Ens explicarà els avantatges i oportunitats que representa el BIM, però també parlarà dels perills i desavantatges que pot suposar si no s'utilitza adequadament.

Recupera el vídeo de la sessió aquí:
Versió per a imprimirPDF version