Edifici barri obrer

Borsa per realitzar projectes de rehabilitació amb les subvencions del Consorci

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Servei d'Ocupació del COAC ha creat una borsa d'arquitectes específica per posar-los en contacte amb les comunitats de veïns interessades en dur a terme el projecte de rehabilitació del seu edifici i sol·licitar una subvenció del Consorci Metropolità de l'Habitatge.

Si esteu interessats en realitzar projectes de rehabilitació, consulteu les bases de participació. Per accedir a la borsa, cal estar registrat al web:


Borsa d'arquitectes col·legiats


La convocatòria del Consorci Metropolità de l'Habitatge, que estarà oberta fins al 31 de maig de 2021, subvenciona la redacció de projectes i altres documents tècnics relatius a actuacions integrals de rehabilitació en edificis de tipologia residencial col·lectiva, als municipis que integren l'Àrea Metropolitana de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat). Els projectes han de comportar una actuació global en l'envolupant de l'edifici, amb actuacions de millora de l'eficiència energètica, i en altres elements comuns. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 31 de maig de 2021 o fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària. Consulteu més informació.

Jornada informativa
El passat mes de febrer es va celebrar una jornada informativa sobre la convocatòria. Si us la vau perdre, podeu recuperar-ne el vídeo al canal de Youtube del COAC.

Comunitats de propietaris
Les comunitats que cerquen un arquitecte, poden inscriure's al següent formulari:

Sol·licituds de comunitats de propietaris

 
19/02/2021
Tornar