Xavier Marcet

Conferència | Els professionals davant la COVID-19 per Xavier Marcet

Imatge: 
Xavier Marcet
El proper dijous 30 d’abril, a les 9.00h, Xavier Marcet, expert en innovació i president de Lead to Change, participarà en una sessió en directe, on reflexionarà sobre alguns dels escenaris que els professionals hauran d’afrontar en el món post-coronavirus. 

Recupera la sessió online:El fil conductor de la xerrada és repensar capacitats per crear noves oportunitats; saber combinar mirades expertes amb mirades transversals per adaptar-nos millor a un món que en el context de la pandèmia apareix més volàtil que mai. 

La idea és definir estratègies adaptatives per a les persones i les organitzacions basades en una nova sincronia entre capacitats i oportunitats. Segons Marcet, el món canvia, tenir talent vol dir saber adaptar coneixements i habilitats per a crear un nou valor ajustat a nous contextos. El canvi real sempre són les persones en transició. 

Xavier Marcet, expert en estratègia, innovació i transformació d’empreses
Xavier Marcet és president de Lead To Change, consultoria especialitzada en estratègia, innovació i transformació per organitzacions amb seu a Barcelona, Boston i Santiago de Xile. Forma part de diversos consells d’administració d’empreses i ha estat CEO d’empreses de diferents sectors. En l’actualitat és president de l’Institut d’Arquitectura Avançada. 

És graduat en Història per la UAB i disposa de formació de postgrau d’Esade, IESE i Haas Business School (UC Berkeley). Anualment dona una mitjana de 60 conferències l’any en congressos internacionals, habitualment sobre estratègia empresarial, management, innovació i emprenedoria. És autor dels llibres Cosas que aprendemos después, Innovación Pública i Esquivar la mediocridad i col·laborador de mitjans de comunicació com La Vanguardia.

 
Versió per a imprimirPDF version