Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El Departament d’Interior posa en marxa un formulari on line per a consultes tècniques de prevenció d'incendis

El Departament d’Interior posa en marxa un formulari on line per a consultes tècniques de prevenció d'incendis

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
S’ha posat en marxa un formulari a la pàgina web del Departament d’Interior per centralitzar les consultes relacionades amb els expedients de prevenció d’incendis en els establiments, activitats, infraestructures i edificis segons la Llei 3/2010.

A través d'aquest formulari podeu fer les consultes tècniques que considereu oportunes relatives a l'aplicació de la normativa tècnica en els projectes de seguretat en cas d'incendi. També cal utilitzar aquest canal per sol·licitar una visita amb el personal tècnic, així com saber l’estat de l’expedient.

Funcionament
Pot realitzar aquest tràmit qualsevol tècnic que s’identifiqui aportant les dades personals que se li demanaran.

Recordeu que haureu de tenir present el municipi  a on s’estableix l’activitat base de la consulta a realitzar, així com la seva tipologia: establiments dins del Codi Tècnic de l’Edificació (CTE), establiments industrials (RSCIEI) o activitats de caràcter esporàdic o puntual.

Un cop rebuda la sol·licitud, el tècnic del servei de prevenció responsable es posarà en contacte amb el tècnic a fi de resoldre el tràmit de consulta.

Altres consultes
Per a consultes que no estiguin relacionades amb l’aplicació de la normativa tècnica, per exemple seguretat a la llar en cas d’incendi, podeu utilitzar la bústia de contacte del Departament d’Interior.
16/10/2020
Tornar